Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 07:30
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה שוויצרית

2 בסיסים של עוגת טורט באדיבות קונדיטוריות בן עמי    

מאת: yaffapr ::: צפיות: 6863   

עוגת גבינה שוויצרית
12 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
גנאש שוקולד:
200 מ"ל שמנת
240 גר' שוקולד
  • להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד, לערבב עד שחלק ולהניח להתקרר
קרם שוקולד לבן:
400 מ"ל שמנת מתוקה
260 גר' שוקולד לבן
  • להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד לבן, לערבב עד שנמס וחלק ולקרר לפחות לילה במקרר.
מילוי גבינה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
75 גר' סוכר
לערבב עם:
300 גר' גבינה 9%
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
1 כף ברנדי
דרך הכנה

הרכבה:

  1. להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26
  2. למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד. מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס
  3. להניח בסיס שני למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.
  4. להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב,
  5. לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה ולשטח על הבסיס השני.
  6. להקפיא את העוגה

    גימור העוגה (למחרת)
    1. להקציף את יתרת המוס הלבן.
    2. לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים
    3. להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
עוגת גבינה שוויצרית By , 2010-05-12T15:24:46+03:00 עוגת גבינה שוויצרית 2 בסיסים של עוגת טורט באדיבות קונדיטוריות בן עמי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - גנאש שוקולד: 200 מ"ל שמנת 240 גר' שוקולד להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד, לערבב עד שחלק ולהניח להתקרר ... Instructions: הרכבה: להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26 למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד. מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר