סלט פסטה קיצי
הישר מהמטבח האיטלקי
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
- חבילת פסטה
- חציל בינוני
- פלפל אדום
- פלפל צהוב
- 15 זיתים שחורים מגולענים
- קופסא אנשובי
- קופסא טונה
- 3 כפות חומץ
- מלח פלפל
- מלח גס
- בזילקום טרי
- כף שמן זית
- 2 כפות שמן
דרך הכנה
- חותכים את החצילים לקוביות ומשרים אותם במסננת עם מלח גס כחצי שעה עד שיצאו כל הנוזלים.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את קוביות החצילים עד שהם קריספי ולאחר מכן עוטפים אותם במגבת נייר עד שכל השמן נספג מהם.
- בקערה חותכים לקוביות את הפלפל האדום והצהוב מוסיפים את הזיתים חתוכים לפרוסות, את האנשובי, הטונה, החומץ וכף שמן הזית ומערבבים.
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
- מוסיפים את החצילים לקערה עם שאר המרכיבים.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לקערה ומערבבים.
- מוסיפים את עלי הבזילקום ומערבבים.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- עוגת טריקולד [ניקי ב] -
- סלט חצילים ועגבניות איטלקי [אבי מ.] -
- ירקות אנטי פסטי [אבי מ.] - מתכון של השף ויקטור כהן עבור ובאדיבות "דורות - מוצרי שום ותיבול".
- עוגת שייש [אבי מ.] - עוגה בחושה פופולרית בטעם וניל ושוקולד.
- כרוכית במילוי תמרים או פרג [אבי מ.] - כרוכיות בצק פריך במלית תמרים או פרג
- תבשיל תפוחי-אדמה ושעועית ירוקה [אם הנסיכות] -
- פאי תפוחים ופרורים [אבי מ.] -