Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 21:23
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בננה

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4461   

עוגת בננה
25 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 7.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 120 גר' מחמאה
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר
  • 2 ביצים טרופות
  •  כפית תמצית וניל
  • 4 בננות בשלות מרוסקות
  • כפית סודה לאפיה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כוסות קמח תופח
דרך הכנה
  1. ממיסים קלות את המחמאה במיקרו ומוסיפים את הסוכר וטורפים עד ליצירת תערובת אוורירית.
  2. מוסיפים בהדרגה את הביצים וטורפים, מוסיפים את תמצית הוניל והבננות וטורפים עד ליצירת תערובת אחידה.
  3. ממיסים את הסודה בחלב ומסיפים בהדרגה לתוך התערובת את החלב והקמח עד ליצירת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך תבנית גוגלהוף ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
  5. מצצננים את העוגה ומעבירים אותה למקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
7
mirich (מקצוענ/ית)
אפשרי להחליף ב- 3/4 כוס שמן או בכוס מיץ תפוזים
5
ציון 8
עוגה מוצלחת נהדרת וטעימה
4
mirich (מקצוענ/ית)
זה עניין של טעם ... אצלי היא יצאה משגעת ולא נשאר פרור חיסלו אותה
3
ציון 4
עוגה לא מוצלחת
2
mirich (מקצוענ/ית)
במטרף חשמלי...
1
לטרוף ביד או במיקסר
עוגת בננה By , 2010-08-14T13:41:37+03:00 עוגת בננה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 120 גר' מחמאה 1/2 כוס סוכר חום בהיר 2 ביצים טרופות  כפית תמצית וניל 4 בננות בשלות מרוסקות כפית סודה לאפיה ... Instructions: ממיסים קלות את המחמאה במיקרו ומוסיפים את הסוכר וטורפים עד ליצירת תערובת אוורירית. מוסיפים בהדרגה את הביצים וטורפים, מוסיפים את תמצית הוניל והבננות וטורפים עד ליצירת תערובת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר