פסטה ברוטב עגבניות
* צילום התוצאה

אפיה

קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
מרכיבים
- חבילת פסטה 250 גר'-לפי בחירה
- 4 עגבניות בשלות מקולפות
- 1 כף שמן
- 1 בצל חתוך קטן
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/2 כוס מים
- מלח, פפריקה, קורט סוכר(חצי כפית קטנה)
דרך הכנה
- לבשל את הפסטה במים רותחים עד לריכוך ולסנן
- בסיר נפרד להזהיב את הבצל בשמן
- להוסיף את העגבניות ולבשל כ-10 דקות
- להוסיף את את הרסק, המים והתבלינים ולערבב
- להמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות מכוסה
- לשפוך על הפסטה ולקשט עם גבינה צפתית קשה במליחות עדינה
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת