סלט חסה ומנגו

הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» סלטים
מרכיבים
- 1 ראש חסה קצוץ גס
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- כמה גבעולי עירית קצוצים
- 2 מנגו חתוכים לקוביות
- עלי טימין מ-2 גבעולים (לא חובה)
- 1/4 כוס גרעיני חמניה קלופים
- 1/4 כוס גרעיני דלעת קלופים
- 1/4 כוס שומשום
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 1 כף סילאן
- מלח, פלפל
דרך הכנה
- לקלות במעט שמן את הגרעינים והשומשום להשחמה.
- לשים בקערה את הירק והמנגו ומעל את תערובת הגרעינים הקלויה.
- לפני ההגשה לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל ולערבב היטב.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה