סלט חסה ומנגו
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים
מרכיבים
- 1 ראש חסה קצוץ גס
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- כמה גבעולי עירית קצוצים
- 2 מנגו חתוכים לקוביות
- עלי טימין מ-2 גבעולים (לא חובה)
- 1/4 כוס גרעיני חמניה קלופים
- 1/4 כוס גרעיני דלעת קלופים
- 1/4 כוס שומשום
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 1 כף סילאן
- מלח, פלפל
דרך הכנה
- לקלות במעט שמן את הגרעינים והשומשום להשחמה.
- לשים בקערה את הירק והמנגו ומעל את תערובת הגרעינים הקלויה.
- לפני ההגשה לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל ולערבב היטב.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- סלט גזר פיקנטי [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר
- תפוחי עץ מבושלים [אבי מ.] - כתחליף לאפית התפוחים בתנור
- ריבת רימונים [אבי מ.] -
- טרפלס שוקולד חלב [אבי מ.] -
- סלט עוף חם ברוטב דבש [אבי מ.] -
- עוגת קקאו כהה קלת הכנה [אבי מ.] -
- לחם שיפון [אבי מ.] - לחם מקמח לבן וקמח שיפון.