Pesto
תפריט
ד', 23 ספט 2020, 21:27
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן

מנה חגיגית ומהירת הכנה מאת השפית בל קפצן לסוגת    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 4494   

* צילום: דן פרץ
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חבילת "בורגול וקינואה" מסדרת 10 דקות של סוגת
  • 1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנטנות
  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 4 שיני שום כתוש
  • 5 חצילונים (מיני חציל)
  • כף סילאן
  • 50 גרם פקאן קלוי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 5 ענפי בצל ירוק קצוץ
  • חצי צרור כוסברה קצוצה (לא חובה)
  • 5 ענפי בזיליקום טרי קצוצים
  • 4 כפות שמן זית איכותי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה.
  2. חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים.
  3. מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הזית ומטגנים את החצילונים עד להזהבה.
  4. במחבת בעלת שוליים גבוהים מאדים בשמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את טבעות הפטריות והשום הכתוש ומטגנים קלות.
  5. מוסיפים לסיר את הקינואה והבורגול שהכנו מראש, סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם.
  6. מוסיפים את החצילונים, הפקאן ועשבי התיבול הקצוצים. מגישים חם.
 
הערות

אין תגובות עדיין
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן By , 2011-02-26T23:30:06+02:00 תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן מנה חגיגית ומהירת הכנה מאת השפית בל קפצן לסוגת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - חבילת "בורגול וקינואה" מסדרת 10 דקות של סוגת 1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנטנות סלסלת פטריות שמפיניון טריות 4 שיני שום כתוש ... Instructions: מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה. חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים. מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הז...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר