Pesto
תפריט
ו', 20 ספט 2019, 20:25
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גזר פיקנטי

מרוקאי (לא מבושל)    

מאת: דניאל37 ::: צפיות: 4588   

גזר פיקנטי
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3 גזר חתוך לרצועות דקות ונאות(לא מגורר) באורך של כ-2-3 ס"מ.
  • צרור כוסברה קצוצה/ חתוך דק.
  • 3 שיני שום קצוצות.
  • כפית שמן קנולה.
  • פלפל חריף קצוץ לפי הטעם.
  • מיץ מ-3/4 לימונים.
  • מלח ופלפל.
דרך הכנה
  1. לערבב את כל המרכיבים ולשמור בכלי אטום בקרור עד להגשה.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מעולה.נשמר מצוין .מלח גס שידרג.
גזר פיקנטי By , 2011-03-08T15:16:15+02:00 גזר פיקנטי מרוקאי (לא מבושל) Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 3 גזר חתוך לרצועות דקות ונאות(לא מגורר) באורך של כ-2-3 ס"מ. צרור כוסברה קצוצה/ חתוך דק. 3 שיני שום קצוצות. כפית שמן קנולה. פל... Instructions: לערבב את כל המרכיבים ולשמור בכלי אטום בקרור עד להגשה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר