פרפה קוקוס ברוטב פטל
מקפא בטעם קוקוס ברוטב פטל.

6 מנות
הכנה וקירור
עתיר קלוריות

קושי: קל הכנה
» קינוחים» בוקר - בראנץ
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
3 חלבונים
150 גר' סוכר
200 מיל' קרם קוקוס מקופסה(לא חלב קוקוס)
250 גר' שמנת מתוקה או שמנת ריצ'
לרוטב:
1/2 כוס סוכר
3 כפות מים
400 גר' פטל קפוא מופשר
1 כפית ליקר דובדבנים
דרך הכנה
- להכנת הפרפה, מחממים בהקצפה את הסוכר והחלבונים בקערה המונחת על סיר עם מים רותחים קלות עד לקבלת קצף רך וחמים, מסירים מהסיר ומעבירים לקערת המיקסר, מקציפים עד שהתערובת מתקררת וקבלת קצף יציב.
- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מקפלים את קרם הקוקוס לשקצפת, מקפלים את קצף החלבונים לתערובת.
- יוצקים לתבניות רינג אישיות עם שקף ומכניסים להקפאה של 5 שעות לפחות.
- מכינים את רוטב הפטל, מבשלים את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר, ממשיכים בבישול עוד דקה, מעבירים לבלנדר עם הפטל המופשר ומעבדים למחית חלקה, מסננים את המחית במסננת עדינה ומוסיפים את הליקר.
- מעבירים לצנצנת ומאחסנים עד 14 ימים במקרר או כמה חדשים במקפיא.
- להגשה, מוציאים את הרינגים מהמקפיא, שולפים את הפרפה ומניחים במרכז צלחת הגשה, מזלפים את הרוטב מסביב, אם רוצים מקשטים בפטל שלם ומגישים.
הערות
להמרת המתכון לפרווה ניתן להשתמש בשמנת צימחית מכל סוג.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- כדורי שוקולד חלב [אבי מ.] -
- עוגיות לוטוס Lotus [אבי מ.] - עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus
- עוגיות סדוקות קקאו [אבי מ.] - עוגיות רכות
- לחמניות מקמח מלא [סביון] - 2 גירסאות
- תחתית פיצה מהירה ללא שמרים [אבי מ.] - 2 גירסאות לתחתיות פיצה מהירות ללא שמרים
- סלט חצילים חריף [אבי מ.] -
- גבינה במעטפת בצק סיגרים [אבי מ.] -