ארטישוק ממולא פטריות
מעדן

10 מנות

מרכיבים
- 2 חבילות תחתיות ארטישוק קפוא
- 2 סלסלות פטריות טריות
- בצל בינוני
- 1/3 כוס שמן קנולה
- 2 כפות שמן זית
- בקבוק יין לבן
- מלח
- פלפל
- בזיליקום מיובש
- 3 כפות צנובר
- כף חומץ
דרך הכנה
- מבשלים את תחתיות הארטישוק בסיר מים רתוחים עם כף חומץ ומלח עד לרתיחה.
- קוצצים את הפטריות והבצל ומטגנים עם הצנוברים בשמן הקנולה מטבלים במלח פלפל ובזליקום מיובש.
- ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת הפטריות ושמים את התחתיות בסיר רחב.
- מוזגים לסיר את שמן הזית והיין ומבשלים עד אידוי כל הנוזלים.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- כדורי שוקולד חלב [אבי מ.] -
- עוגיות לוטוס Lotus [אבי מ.] - עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus
- עוגיות סדוקות קקאו [אבי מ.] - עוגיות רכות
- לחמניות מקמח מלא [סביון] - 2 גירסאות
- תחתית פיצה מהירה ללא שמרים [אבי מ.] - 2 גירסאות לתחתיות פיצה מהירות ללא שמרים
- סלט חצילים חריף [אבי מ.] -
- גבינה במעטפת בצק סיגרים [אבי מ.] -