ארטישוק ממולא פטריות
מעדן

10 מנות

מרכיבים
- 2 חבילות תחתיות ארטישוק קפוא
- 2 סלסלות פטריות טריות
- בצל בינוני
- 1/3 כוס שמן קנולה
- 2 כפות שמן זית
- בקבוק יין לבן
- מלח
- פלפל
- בזיליקום מיובש
- 3 כפות צנובר
- כף חומץ
דרך הכנה
- מבשלים את תחתיות הארטישוק בסיר מים רתוחים עם כף חומץ ומלח עד לרתיחה.
- קוצצים את הפטריות והבצל ומטגנים עם הצנוברים בשמן הקנולה מטבלים במלח פלפל ובזליקום מיובש.
- ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת הפטריות ושמים את התחתיות בסיר רחב.
- מוזגים לסיר את שמן הזית והיין ומבשלים עד אידוי כל הנוזלים.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- חלב ממותק מרוכז [אורן בר] - בסיס לריבת חלב,בריגדרוס ושאר ממתקים
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- טרטלטים אגוזים [אבי מ.] - טרטלטים מבצק פריך במלית אגוזים מקורמלים בטעם דבש.
- פשטידת תפו"א וגבינות [אבי מ.] -
- רוטב אלף האיים [אבי מ.] - ליציקה על סלטי ירקות, סלטים ירוקים, בשר מעושן קר.
- שבלולי שמרים במילוי שוקולד [אבי מ.] - ספירלות שמרים במלית שוקולד.
- מוסקה של פסח [אבי מ.] - מתכון של רפי אהרונוביץ', מועדון הקצבים של מועצת הבקר.לא המוסקה הרגילה עם שכבות חצילים אבל ניתן בהחלט לגוון לפי ההצעות מטה.