תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן
מאת השפית בל קפצן לסוגת
* צילום: דן פרץ

6 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- חבילת "בורגול וקינואה" מסדרת 10 דקות של סוגת
- 1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנטנות
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות
- 4 שיני שום כתוש
- 5 חצילונים (מיני חציל)
- כף סילאן
- 50 גרם פקאן קלוי
- חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
- 5 ענפי בצל ירוק קצוץ
- חצי צרור כוסברה קצוצה (לא חובה)
- 5 ענפי בזיליקום טרי קצוצים
- 4 כפות שמן זית איכותי
- מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
- מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה.
- חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים.
- מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הזית ומטגנים את החצילונים עד להזהבה.
- במחבת בעלת שוליים גבוהים מאדים בשמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את טבעות הפטריות והשום הכתוש ומטגנים קלות.
- מוסיפים לסיר את הקינואה והבורגול שהכנו מראש, סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם.
- מוסיפים את החצילונים, הפקאן ועשבי התיבול הקצוצים. מגישים חם.
הערות
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן מאת השפית בל קפצן לסוגת
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מטבל גבינה עם בצל מטוגן [אורן בר] -
- עוגת שוקולד ברוטב דובדבנים [אבי מ.] - עוגה שוקולד נמוכה במרקם פאדג'
- צלי בקר וירקות [אבי מ.] - צלי קוביות בשר בקר וירקות
- פלפל ממולא [רגבקוק] - תוספות
- בצלצלים מזוגגים ביין [אבי מ.] - תוספת נהדרת למנות בשר ועוף.
- סהרוני וניל צ'כים [mirich] - עוגיות חג המולד (לא רק) טבעוני
- עוגיות שקדים Amaretti [אבי מ.] - עוגיות שקדים איטלקיות.