משמש בשרי
באדיבות פירות בן דור
* צילום התוצאה
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
- חמאה
- סוכר 250 גרם
- כוס שרי
- 1.5 ק"ג של משמש ארומה קוט
דרך הכנה
- שוטפים וחורצים את המשמש, משמנים בחמאה את דפנות כלי האפייה ומסדרים לתוכו את המשמשים.
- מוסיפים לתבנית את השרי בתוספת סוכר
- מכניסים לתנור ל-150 מעלות עד להתרככות הפירות
- יש לצנן את התכולה לפני ההגשה ולהעביר בעדינות את המשמים לכלי ההגשה עם מעט מהרוטב
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות [אבי מ.] -
- בריגדרוס [אבי מ.] -
- סלט חלומי פטריות [lililev] -
- גיוזה - כיסונים יפניים [אבי מ.] - כיסוני בצק דקיק במלית בשר, תרד ופטריות
- רוטב צרפתי לסלט [אבי מ.] -
- עוגת גבינת ריקוטה (חלבי) [richs] - המתכונים של ריצ'
- עוגת שוקולד חגיגית [אבי מ.] - עוגת שוקולד בציפוי שוקולד לבן