Pesto
תפריט
ו', 05 יונ 2020, 19:15
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקרון שקדים צרפתי קלאסי

מאת השף צ'רלי פדידה ל"סוגת"    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 3444   

* צילום: דן פרץ
מקרון שקדים צרפתי קלאסי
30 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חלבונים מ – 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר דקדק "סוגת"
  • חצי כוס אבקת שקדים טחונים
  • כוס אבקת סוכר "סוגת"
  • צבעי מאכל טבעיים (אדום, ירוק וצהוב או לפי מה שאוהבים)
למלית:
  • 100 גרם מרציפן
  • 50 גרם פיסטוק טחון (למקרון ירוק בטעם פיסטוק) או 30 גרם ריבת תותים או פטל משובחת (למקרון ורוד בטעם תות) או 30 גרם ריבת תפוזים (למקרון צהוב בטעם פירות הדר)
דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים והסוכר הדק במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
  2. מערבבים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים ומקפלים למקצפת החלבונים בעדינות.
  3. מערבבים פנימה מספר טיפות מצבע המאכל המועדף עד לקבלת הצבע הרצוי.
  4. מעבירים את התערובת לשק זילוף,מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים לזלף את המקרונים לגודל הרצוי (מומלץ קוטר של 2-3 ס"מ).
  5. אופים כ 13 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות. מוציאים מהתנור ומיד מסירים מנייר האפיה. מצננים לטמפרטורת החדר.


להכנת המילוי
  1. מניחים את המרציפן בקערית ומחממים במיקרוגל מספר שניות עד לריכוך.
  2. מוציאים ומוסיפים את התוספת הרצויה- מחית פיסטוקים או אחת מהריבות ומעבירים לשק זילוף.

להרכבת המקרון:
  1. מסדרים את המקרונים בזוגות על פי גודלם.
  2. מזלפים על התחתית של אחד המקרונים מהמילוי ומכסים עם המקרון המתאים לו.
הערות
לשמור בטמפרטורת החדר או בהקפאה לזמן ארוך יותר, אבל מניסיון הם בסכנת חיסול מהרגע שהם מוכנים!
אין תגובות עדיין
מקרון שקדים צרפתי קלאסי By , 2011-06-30T22:25:59+03:00 מקרון שקדים צרפתי קלאסי מאת השף צ'רלי פדידה ל"סוגת" Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - חלבונים מ – 2 ביצים 3 כפות סוכר דקדק "סוגת" חצי כוס אבקת שקדים טחונים כוס אבקת סוכר "סוגת" צבעי מאכל טבע... Instructions: מקציפים את החלבונים והסוכר הדק במיקסר עד לקבלת קצף יציב. מערבבים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים ומקפלים למקצפת החלבונים בעדינות. מערבבים פנימה מספר טיפות מצבע המאכ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר