קציצות דגים - מהים לצלחת ובקלות!
באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"
* צילום: יעל אילן


מרכיבים
לקציצות:
- 1 ק"ג דג ים טחון
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- צרור נענע קצוצה
- 1/2 צילי קצוץ
- מלח, פלפל
- חצי כרובית מפורקת לפרחים
- חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס
- חצי כוס ציר עוף / דגים
- בצל סגול פרוס
- שן שום פרוסה
- מיץ לימון
דרך הכנה
- מערבבים יחד החומרים לקציצות
- מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך
- במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים
- מוסיפים בצל ושום
- מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים
- מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים
- מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון
הערות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת