קציצות דגים - מהים לצלחת ובקלות!
באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"
* צילום: יעל אילן
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
לקציצות:
- 1 ק"ג דג ים טחון
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- צרור נענע קצוצה
- 1/2 צילי קצוץ
- מלח, פלפל
- חצי כרובית מפורקת לפרחים
- חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס
- חצי כוס ציר עוף / דגים
- בצל סגול פרוס
- שן שום פרוסה
- מיץ לימון
דרך הכנה
- מערבבים יחד החומרים לקציצות
- מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך
- במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים
- מוסיפים בצל ושום
- מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים
- מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים
- מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון
הערות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- שזיפים ממולאים בבשר [אבי מ.] -
- קרם שניט [yair4430] - קרם Mille-feuilles למילוי
- סלט כרוב סגול חגיגי [אם הנסיכות] - במרינדה 'חמוץ-מתוק'
- עוגה לבנה רכה עם הפתעה [תמילושה] - מושלמת ליד תה או קפה
- תפוח אדמה בשמנת פטריות [חלולה] -
- חזה עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס [tommf] - מנה מדהימה בטעמי תאילנד
- מרק אספרגוס [אבי מ.] -