עוגת תפוחים
ללא גלוטן, סוכר ולוקטוז
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
- 4 תפוחי גרנד סמית חתוכים לפרוסות דקות
- 1/2 כוס ריבת סאן דלפור (ללא סוכר)
- 3 ביצים מופרדות
- 1/2 1 כוסות סילאן (ללא סוכר)
- כפית קינמון
- כף אגוזי מלך קצוצים
- 2 כוסות קמח ללא גלוטן
- שקית אבקת אפיה
- 50 גר' מרגרינה
דרך הכנה
- בסיר מבשלים את תפו"ע עם הריבה, המרגרינה ו 1/2 כוס סילאן עד שהתפוחים נעשים רכים.
- בקערה מקציפים את החלבונים ביחד עם כוס הסילאן לקצף אחיד מוסיפים את החלמונים ונותנים עוד כמה פולים של הקצפה.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון ואגוזי המלך ומקפלים תערובת אחידה.
- מוסיפים לתערובת את תפו"ע כולל הנוזלים ומערבבים היטב.
- שמים את התערובת בתבנית אפיה ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
הערות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- מאלבי [אבי מ.] -
- בשר ופטריות מוקפצים [אבי מ.] - נתחי בשר סינטה דקים מוקפצים עם פטריות, מתכון בסגנון סיני.
- תפוחי אדמה צלויים בתנור ברוזמרין, שמן זית ותבלינים [tommf] - קריספיים בחוץ ורכים בפנים - תענוג
- קציצות בשר בטחינה [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד שמנת חמוצה [אבי מ.] - השמנת החמוצה מעניקה לעוגה רכות וטעם נפלא.
- עוגה בחושה עם גבינה וריבה [אבי מ.] - עוגת שמנת חמוצה בחושה, שכבת גבינה וריבה בציפוי שקדים פריך.
- עוגות שוקולד חמות אישיות [אבי מ.] - עוגות שוקולד אישיות במרקם רך.