Pesto
תפריט
ש', 17 אפר 2021, 00:18
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 2688   

פסטה ברוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור
2 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
  • מעט חמאה
  • 1/2 ק"ג עלי תרד
  • 100 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה מפוררת
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. מבשלים 250 גרם פסטה עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.
  2. במחבת עם מעט חמאה מטגנים את הפטריות על אש גבוהה, עד שהתרככו. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת מעט חמאה ומרככים את התרד.
  3. במחבת אחרת מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הגבינות.
  4. קוצצים גס את התרד ומוסיפים עם הפטריות.
  5. מתבלים במלח ופלפל ומחממים.
  6. יוצקים על הפסטה ומקפיצים רק עד שהכל חם. מגישים מיד. אפשר עם מעט גבינת פרמזן מגוררת.
     
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פסטה ברוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור By , 2011-10-26T10:20:06+02:00 פסטה ברוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור המתכונים של ריצ' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות מעט חמאה 1/2 ק"ג עלי תרד 100 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה מפוררת 50 גרם גבינה צהובה מגו... Instructions: מבשלים 250 גרם פסטה עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק. במחבת עם מעט חמאה מטגנים את הפטריות על אש גבוהה, עד שהתרככו. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת מעט חמאה ומרככים את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר