Pesto
תפריט
ה', 19 ספט 2019, 22:59
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בייגלס

הכי אותנטי שיש    

מאת: yacovy ::: צפיות: 3136   

בייגלס
12 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 50 גרם שמרים טריים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן חמניות
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית גלוטן
  • משפר אפיה לפי הכמות שכתוב עליו
  • מים
  • שבבי בצל מיובש, שבבי שום, מלח גס, פרג, שומשום
לקרמל:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף מלח גס
  • קומקום מים
דרך הכנה
  1. ממיסים את השמרים עם סוכר מעט מים וקמח.
  2. לשים את כל החומרים כ20 דקות, לבצק גמיש אבל לא דביק, מתפיחים 20 דקות ומורידים. מתפיחים שוב חצי שעה ןמורידים.
  3. מחלקים לכ14 כדורים, תלוי בגודל הרצוי. 
  4. מרדדים כל כדור לעלה, ומגלגלים לנקניק. 
  5. ממיסים סוכר בסיר רחב עד שנהיה קרמל, זהירות! מוסיפים את המים, וכשרותח ומוסיפים את המלח, צריך שיבעבע חזק.
  6. מחממים תנור ל250 מעלות.
  7. מרדדים קצת  את הנקניקים, שיהיו יותר צרים בקצוות, ומחברים בכוח!
  8. שמים בתוך המים המבעבעים כשלוש בייגלס, ומבשלים 2 דקות.
  9. מוציאים ישר לתוך התוספות (אם מדובר בשבבי בצל אחרים עדיף לשפוך ) מיד כי אם לא, הם מתייבשים והתוספות לא נדבקות.
  10. אופים כ20 דקות. כל תנור לגופו. 
  11. חום תנור:  250 מעלות
הערות
 שמן חמניות הכי מחמיא לשמרים. אבל אפשר לשים כל שמן.
אם אין לכם משפר אפיה אל תעשו!
המתכון הזה הוא לאחר חמש שנים של נסיונות! כל סוגי המתכונים והטכניקות.
וזו התוצאה המושלמת ביותר.
בתאבון!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
בחנויות המתמחות באפיה כמובן
3
דפנה (מנוסה)
היכן קונים גלוטן?
2
צודק. טעות שלי.
1
בס"ד
האם לא מתפיחים את הבצק לפני כל השלבים
בייגלס By , 2012-02-03T15:42:57+02:00 בייגלס הכי אותנטי שיש Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג קמח 50 גרם שמרים טריים 4 כפות סוכר 2 כפות שמן חמניות 1 כף מלח 1 כפית גלוטן משפר אפיה... Instructions: ממיסים את השמרים עם סוכר מעט מים וקמח. לשים את כל החומרים כ20 דקות, לבצק גמיש אבל לא דביק, מתפיחים 20 דקות ומורידים. מתפיחים שוב חצי שעה ןמורידים. מחלקים ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר