אקורדיון לחם עם 3 גבינות
* צילום: jules / stonesoup

12 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן כולל השמן
- 1/2 כוס גבינת שמנת 5%
- 1/2 כוס גבינת צפתית מגוררת
- 1/4 כוס גבינה צהובה 9% מגוררת
- בגט
דרך הכנה
- במעבד מזון שמים את העגבניות המיובשות, הגבינת השמנת, הגבינה הצפתית, והצהובה ומערבבים עד ליצרת תערובת אחידה.
- חותכים את הבגט ל- 24 פרוסות, יש לשים לב לא לפרוס עד הסוף.
- מורחים בצורה נדיבה בין הפרוסות את התערובת
- מניחים את הבגט בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות עד שהלחם נעשה קריספי והגבינות נמסות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -