Pesto
תפריט
ש', 30 מאי 2020, 08:36
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לחם פרג

   

מאת: mirich ::: צפיות: 2725   

לחם פרג
7 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס פרג טחון
  • שקית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 1/4 1 כוסות חלב סויה
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • כפית מיץ לימון
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קליפת לימון מגוררת
דרך הכנה
  1. בקערה  מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הפרג, והסוכר.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, חלב הסויה, השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל.
  3. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה בהדרגה עד ליצירת תערובת אחידה ללא גושים.
  4. יוצקים את התערובת ל- 2 תבניות לחם  בגובה של 2/3  ואופים בחום של 350 מעלות עד שהקיסם שננעץ יוצא יבש.
  5. מוצאים מהתנור מצצנים ועוטפים בנייר כסף.
הערות
מומלץ לאכול את הלחם יום אחרי האפיה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לחם פרג By , 2012-02-27T10:48:20+02:00 לחם פרג Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 7 Tags: none Ingredients: - 1/2 2 כוסות קמח 1/2 1 כוסות סוכר 3/4 כוס פרג טחון שקית אבקת אפיה 3 ביצים 1/4 1 כוסות חלב סויה 3... Instructions: בקערה  מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הפרג, והסוכר. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, חלב הסויה, השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל. מוסיפים את הת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר