Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 08:47
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לחם פרג

   

מאת: mirich ::: צפיות: 2628   

לחם פרג
7 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס פרג טחון
  • שקית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 1/4 1 כוסות חלב סויה
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • כפית מיץ לימון
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קליפת לימון מגוררת
דרך הכנה
  1. בקערה  מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הפרג, והסוכר.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, חלב הסויה, השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל.
  3. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה בהדרגה עד ליצירת תערובת אחידה ללא גושים.
  4. יוצקים את התערובת ל- 2 תבניות לחם  בגובה של 2/3  ואופים בחום של 350 מעלות עד שהקיסם שננעץ יוצא יבש.
  5. מוצאים מהתנור מצצנים ועוטפים בנייר כסף.
הערות
מומלץ לאכול את הלחם יום אחרי האפיה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לחם פרג By , 2012-02-27T10:48:20+02:00 לחם פרג Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 7 Tags: none Ingredients: - 1/2 2 כוסות קמח 1/2 1 כוסות סוכר 3/4 כוס פרג טחון שקית אבקת אפיה 3 ביצים 1/4 1 כוסות חלב סויה 3... Instructions: בקערה  מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הפרג, והסוכר. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, חלב הסויה, השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל. מוסיפים את הת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר