פטה כבד עוף
16 מנות
30 דקות עד שעתיים
» תוספות
מרכיבים
- 6 כפות מחמאה
- 1/3 כוס בצל קצוץ
- קילו כבדי עוף נקיים
- מלח
- שן שום
- 2 כפות צלפים
- כפית טימין יבש
- כפית ממרח אנשובי
- 1/4 כוס ברנדי
- 1/4 כוס שמנת מתוקה פרווה
- 1/2 כוס יין אדום
דרך הכנה
- משרים את הכבדים ביין האדום במשך כשעה ומסננים
- מחחמים 2 כפות מחמאה במחבת עד שהיא טיפה משחימה
- מוסיפים את הבצל ומטגנים
- מפזרים מלח על הכבדים ומוסיפים למחבת מוסיפים את הצלפים, הטימין והאנשובי והופכים את הכבדים להשחמה.
- מוסיפים את הברנדי ונותנים רתיחה. מורידים מהאש ומצננים.
- מכניסים את התערובת למעבד המזון ונותנים כמה פולסים מוסיפים את יתרת המחמאה והשמנת ומעבדים את זה לתערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבנית סילקון של אינגליש קייק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- טורט טירמיסו ללא ביצים [חנהל'ה] - עם תוספת משדרגת פלאים
- עוגת שוקולד צ'יפס פירורים [אבי מ.] -
- מלית ממרח חלבה [אבי מ.] - לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.
- תחתיות פאי לפסח [אבי מ.] - כמה גרסאות לתחתיות פאי לפסח
- אורז מטוגן עם ביצים [אבי מ.] - מנה סינית טעימה ופופולרית, טובה כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית, מצוינת לניצול שאריות אורז מבושל.
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי [אבי מ.] -