Pesto
תפריט
ד', 12 פבר 2025, 11:44
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סטייק סלמון

עיקריות לחגים - המתכונים של ריצ'    
מאת: richs ::: צפיות: 5369   

סטייק סלמון
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 סטייקים של סלמון, כל אחד במשקל 200 גרם, או פילה סלמון באותו משקל
  • 4 גבעולי שמיר
  • 40 גרם חמאה
  • 6 כפות מיץ לימון או יין בן
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס

לרוטב:
  • 1/2 1 מיכלים (330 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • 2 כפות פירה תפוחי אדמה
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
דרך הכנה
  1. מניחים כל סטייק סלמון על ריבוע רדיד אלומיניום בגודל 25 ס"מ. מניחים על כל סטייק גבעול שמיר ומעט חמאה, מזלפים מיץ לימון או יין לבן ומתבלים במלח ופלפל. סוגרים בצורה רפויה למעטפה.
  2. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות. מכבים את התנור ומשהים את הדג כ-10 דקות נוספות. פותחים את החבילות, מניחים את הדג על צלחות אישיות ומגישים עם הרוטב.
  3. להכנת הרוטב, בסיר קטן מערבבים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הפירה והחרדל תוך חימום על אש נמוכה. מתבלים במלח ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
סטייק סלמון By , 2012-08-30T20:02:26+03:00 סטייק סלמון עיקריות לחגים - המתכונים של ריצ' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 סטייקים של סלמון, כל אחד במשקל 200 גרם, או פילה סלמון באותו משקל 4 גבעולי שמיר 40 גרם חמאה 6 כפות מיץ לימון או יין בן מלח ו... Instructions: מניחים כל סטייק סלמון על ריבוע רדיד אלומיניום בגודל 25 ס"מ. מניחים על כל סטייק גבעול שמיר ומעט חמאה, מזלפים מיץ לימון או יין לבן ומתבלים במלח ופלפל. סוגרים בצורה רפויה למעטפה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר