Pesto
תפריט
א', 17 נוב 2019, 00:28
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטדת בצל

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4803   

פשטדת בצל
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3 בצלים גדולים
  • כף שמן
  • קופסאת גבינת ריקוטה
  • 50 גר' גבינה צפתית מגוררת
  • 4 כפות פירורי לחם
  • ביצה גדולה
דרך הכנה
  1. פורסים את הבצל לטבעות ומטגנים קלות עד שקיפות בשמן
  2. מערבבים את הבצל עם הגבינות והביצה לתערובת אחידה.
  3. משמנים תבנית אינגליש קייק וזורים בתחתית 2 כפות פירורי לחם מעל הפירורים משטחים את תערובת הבצל והגבינות ומעל זורים את 2 הכפות הנותרות של פירורי הלחם.
  4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד השחמה.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פשטדת בצל By , 2013-05-12T08:30:02+03:00 פשטדת בצל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 3 בצלים גדולים כף שמן קופסאת גבינת ריקוטה 50 גר' גבינה צפתית מגוררת 4 כפות פירורי לחם ביצה גדולה ... Instructions: פורסים את הבצל לטבעות ומטגנים קלות עד שקיפות בשמן מערבבים את הבצל עם הגבינות והביצה לתערובת אחידה. משמנים תבנית אינגליש קייק וזורים בתחתית 2 כפות פירורי לח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר