Pesto
תפריט
ו', 13 דצמ 2019, 14:41
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף במילוי ירקות

חזה עוף    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 5839   

* תמונה להמחשה
חזה עוף במילוי ירקות
8 מנות
טיגון
דל כולסטרול
30 דקות עד שעתיים
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 בטטה קטנה מקולפת
  • 1 תפו"א קטן מקולף
  • 2 שיני שום מקולפות
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 פרוסת לחם רטובה סחוטה היטב
  • קמצוץ זעפרן בכוס מים חמים
  • 2 בצלים פרוסים דק
  • שמן זית
  • 8 חזות עוף פרוסות דק

דרך הכנה
  • במעבד מזון קוצצים דק את מרכיבי המילוי
  • מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה
  • מניחים כף מילוי בקצה חזה העוף ומגלגלים לרולדה הדוקה
  • מניחים על הבצל כאשר הצד של הסגירה למטה
  • מוסיפים מים עד 1/2 גובה + מים עם זעפרן
  • מוסיפים מלח , פלפל שחור
  • מבשלים כחצי שעה עד שהרוטב מסמיך
  • מתקנים טעמים ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
ציון 9
טיפ נהדר!
2
רגבקוק (מקצוענ/ית)
הזעפרן מחייה את המאכל , היות וחזה העוף לבן ועייף בצבעו הרי שהזעפרן מחייה את הצבע ומעניק לו צבע זהוב יפה....»»
1
האםהזעפרן הכרחי?
האם גובה המים-מחצית מגובה הגלילה?
תודה
חזה עוף במילוי ירקות By , 2013-06-20T18:55:51+03:00 חזה עוף במילוי ירקות חזה עוף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 בטטה קטנה מקולפת 1 תפו"א קטן מקולף 2 שיני שום מקולפות 1/2 כפית פפריקה חריפה 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפי... Instructions: במעבד מזון קוצצים דק את מרכיבי המילוי מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה מניחים כף מילוי בקצה חזה העוף ומגלגלים לרולדה הדוקה מניחים על הבצל כ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר