Pesto
תפריט
א', 22 ספט 2019, 01:32
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טורט טרפל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6673   

טורט טרפל
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לטורט:
6 חלמונים
25 גר' אבקת סוכר
75 גר' שוקולד מריר מומס
1/4 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
1 כף משקה רום
6 חלבונים
120 גר' סוכר
40 גר' קמח
150 גר' שקדים טחונים דק
1/4 כפית קינמון

למילוי:
350 גר' שוקולד מריר קצוץ
350 גר' שמנת מתוקה

לסירופ סוכר:
1 כוס סוכר
2/1כוס מים
2 כפות שרי ברנדי
לקישוט:
100 גר' שוקולד מריר מגורד לשבבים

דרך הכנה
  1. מקציפים את החלמונים עם אבקת סוכר הוניל והמלח. מערבבים את השוקולד והרום לתערובת החלמונים המוקצפים.
  2. מערבבים את הקמח השקדים הטחונים והקינמון בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, מקפלים את את הקצף לתערובת החלבונים, מוסיפים בקיפול את תערובת הקמח והשקדים.
  3. יוצקים לתבנית 26 מרופדת הנייר אפיה, אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30 דקות. מוציאים ומצננים.
  4. לסירופ סוכר: להכניס את הסוכר והמים לסיר קטן ולבשל בבחישה עדינה עד להמסת הסוכר, מוסיפים את השרי ומצננים.
  5. להכנת המילוי: מבשלים את השמנת עד לפני רתיחה ומסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד להמסתו, מכסים את התערובת ומקררים 6 שעות לפחות במקרר.
  6. חוצים את הטורט, מרטיבים בסירופ הסוכר, מקציפים את תערובת השוקולד עד לקבלת קציפה בהירה, מורחים את התערובת על תחתית העוגה ומכסים בחלק השני, מצפים במעט תערובת את הדפנות, מקררים לשעתיים לפחות.
  7. מפזרים מעל ובצדדים את השוקולד המשובב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
- 6 שעות לפחות
- ראי לוח המרות
- לגבי התבנית: לשיקולך.
3
תודה רבה על ההתייחסות ואני אנסה לעשות זאת
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראשית האופן הנכון לכתיבת מתכון הוא במשקל ולא בשום צורה אחרת ובחלק מסוים של המתכונים זה כך נעשה, לא בכולם...»»
1
מדוע כל המוצרים נרשמים בגר' ולא בכמות? זה נורא מקשה על אופן הכנת העוגה!!!
טורט טרפל By , 2005-03-28T08:01:46+02:00 טורט טרפל Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לטורט: 6 חלמונים 25 גר' אבקת סוכר 75 גר' שוקולד מריר מומס 1/4 כפית מלח 1/2 כפית תמצית וניל 1 כף משקה רום 6 חלבונים 120 גר' ס... Instructions: מקציפים את החלמונים עם אבקת סוכר הוניל והמלח. מערבבים את השוקולד והרום לתערובת החלמונים המוקצפים. מערבבים את הקמח השקדים הטחונים והקינמון בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים ע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר