Pesto
תפריט
ד', 12 פבר 2025, 12:14
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גרטאן תפו"א

   
מאת: mirich ::: צפיות: 8200   

גרטאן תפו
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • קילו תפו"א אדום פרוס לפרוסות
  • 2 כוסות חלב
  • 2 שמנת מתוקה
  • שן שום פרוסה
  • 2 גבעולי רוזמרין טרי
  • בצל בינוני קצוץ
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח פלפל
  • 250 גר' גבינת פרמזן מגוררת
  • כף שמן
דרך הכנה
  1. בסיר קטן מטגנים את הבצל והשום להזהבה ומוסיפים את החלב והשמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש מתבלים באגוז המוסקט והרוזמרין.
  2. בתבנית פאי מסדרים שכבה של תפו"א מפזרים מעליהם מלח ופלפל יוצקים חלק מתערובת של השמנת מעל ושכבה של גבינת פרמזן וממשיכים כך עד שנגמרות פרוסות תפו"א.
  3. מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 180 מעלות כשעה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
גרטאן תפו"א By , 2014-09-11T09:07:52+03:00 גרטאן תפו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - קילו תפו"א אדום פרוס לפרוסות 2 כוסות חלב 2 שמנת מתוקה שן שום פרוסה 2 גבעולי רוזמרין טרי בצל בינוני קצוץ... Instructions: בסיר קטן מטגנים את הבצל והשום להזהבה ומוסיפים את החלב והשמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש מתבלים באגוז המוסקט והרוזמרין. בתבנית פאי מסדרים שכבה של תפו"א מפזרי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר