Pesto
תפריט
ב', 20 ינו 2020, 03:36
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף במילוי פטריות

מילוי פטריות    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 4557   

* תמונה להמחשה
חזה עוף במילוי פטריות
12 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 חזי עוף- פרפר
  • 1 בצל בינוני
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • חופן עלי כוסברה
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2 ביצים
  • 1/2 שקית פירורי להם עם שומשום
  • 10 פטריות שונות
גודל/סוג תבנית: גדולה
דרך הכנה
  1. קצוץ את הבצל
  2. קצוץ את הכוסברה
  3. קצוץ את הפטריות
  4. קצוץ את התפוח אדמה לקוביות קטנות.
  5. טגן את הבצל ברבע כוס שמן קנולה עד להזהבה
  6. הוסף את הפטריות תפוחי האדמה והתבלינים לטיגון תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. פרוס את חזה העוף לפרוסות דקיקות.
  8. הכנס כפית מילוי לקצה החזה וגלגל תוך הידוק .
  9. הכן בלילה מהביצים והחרדל .
  10. טבול את הגליל חזה הממולא בביצה
  11. כסה בפירורי לחם
  12. טגן טיגון קל עד להזהבה קלה על מנת לסגור את הגליל
  13. סדר בתבנית אפייה מעל נייר אפייה
  14. אפה בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.
חום תנור: 180 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
חזה עוף במילוי פטריות By , 2015-07-16T13:15:37+03:00 חזה עוף במילוי פטריות מילוי פטריות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 2 חזי עוף- פרפר 1 בצל בינוני 1 תפוח אדמה בינוני חופן עלי כוסברה 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית אבקת מרק בצל... Instructions: קצוץ את הבצל קצוץ את הכוסברה קצוץ את הפטריות קצוץ את התפוח אדמה לקוביות קטנות. טגן את הבצל ברבע כוס שמן קנולה עד להזהבה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר