Pesto
תפריט
ש', 25 ינו 2020, 15:29
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית ברוטב אדום

כרובית מבושלת    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 4934   

כרובית ברוטב אדום
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • כרובית אחת
  • רסק עגבניות- 2 כפות גדושות
  • פלפל חריף
  • פפריקה אדומה
  • מלח-כפית (אפשר יותר או פחות -לפי הטעם)
  • שום - כפית
דרך הכנה
  1. להפריד כרובית לפרחים.
  2. לרחוץ את החלקים היטב (אני משרה אותם בקערה עם מים וחומץ)
  3. בסיר מתאים לחמם מעט שמן זית (אפשר גם שמן  אחר)
  4. להוסיף שום ותבלינים וגם את רסק העגבניות-ולטגן הכל  2-3 דקות.
  5. להוסיף את חלקי הכרובית ולפזר מלח. לאדות כ-10 דקות- בלי שישרף!
  6. להוסיף ככוס מים ולבשל לרבע שעה. עד שהכרובית מתרככת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
כרובית ברוטב אדום By , 2016-01-26T15:21:14+02:00 כרובית ברוטב אדום כרובית מבושלת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - כרובית אחת רסק עגבניות- 2 כפות גדושות פלפל חריף פפריקה אדומה מלח-כפית (אפשר יותר או פחות -לפי הטעם) שום - כפית... Instructions: להפריד כרובית לפרחים. לרחוץ את החלקים היטב (אני משרה אותם בקערה עם מים וחומץ) בסיר מתאים לחמם מעט שמן זית (אפשר גם שמן  אחר) להוסיף שום...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר