כוסמת עשירה
מה שעושה אותה לנפלאה וטעימה במיוחד
* צילום תוצאה
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 2 כוסות כוסמת שטופה
- 1 שן שום
- כף שמן
- כפית מיסו (משחת סויה מותססת) או 2 כפות רוטב סויה רגיל או כפית סויה סמיכה.
- מלח, פלפל שחור לטעמכם
- כף עלי סלרי קצוצים
- 2 פטריות טריות פרוסות
- כפית אבקת כורכום
- 1 כף גדושה רסק עגבניות
דרך הכנה
- לשפוך את הכוסמת לסיר ולהוסיף מים עד לגובה כפול מהכוסמת
- להוסיף את כל המרכיבים ולערבב היטב
- להביא לרתיחה ומיד להוריד לחום נמוך (כמו באורז)
- להמשיך לבשל עם מכסה סגור כ-17-20 דקות
- המים אמורים להתאדות והכוסמת צריכה לצאת לחה ואוורירית
הערות
יש לשטוף את הכוסמת לפני השימוש
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -