Pesto
תפריט
ה', 22 מאי 2025, 03:14
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבועי שוקולד קוקוס

מעדן קר ומרענן    
מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3017   

* צילום תוצאה
ריבועי שוקולד קוקוס
16 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס פתיתי קוקוס
  • 2 חלבוני ביצה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 חלמוני ביצה
  • קמצוץ מלח
  • כ-1 כוס קמח
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 שקית סוכר ווניל או כפית תמצית ווניל
  • 1/2 קופסה שמנת מתוקה (חצי מיכל של 250 מ"ל)
  • כף פודינג ווניל
  • כף אבקת קקאו
  • 1 גביע יוגורט
  • 1/4 כוס שמן קוקוס (או שמן קנולה)
גודל/סוג תבנית: תבנית מלבנית 20X30 בערך מרופדת בנייר אפייה
דרך הכנה
  1. להקציף את החלבונים עם כף מהסוכר עד לקצפת יציבה ועמידה תוך הוספת הקורנפלור במתינות
  2. לקפל לתוך הקצפת את פתיתי הקוקוס
  3. לשטח על תחתית התבנית ולהכניס לתנור עד לשלב הבא (עד 5 דקות)
     
  4. להקציף את החלמונים עם שארית הסוכר, הווניל, הסוכר החום והמלח
  5. להוסיף את השמן והיוגורט ולהמשיך לערבב
  6. להוסיף את הקקאו ולערבב אותו היטב לתערובת בלי גושים
  7. לנפות/לסנן את הקמח עם אבקת האפיה מעל התערובת ולקפל היטב, התערובת צריכה להיות רכה וגמישה, אך לא נוזלית ולא יבשה. ניתן לאזן עם קמח או שמן.

    להוציא את התבנית מהתנור...
  8. לשטח מיד ובעדינות בתבנית כשכבה שניה וליישר
  9. להכניס לתנור בחום 150 מעלות לכ-25 דקות או עד שהשכבה העליונה יציבה אך לא יבשה!
  10. להוציא מיד מהתנור ולהניח על רשת
     
  11. להקציף את השמנת עם אבקת הפודינג וליישר על העוגה. אם התערובת נוזלית מדי יש להוסיף אבקת פודינג עד ליציבות טובה במרקם לציפוי.
     
  12. להכניס לקירור מינימום שעה, מומלץ כ-4 שעות
  13. להוציא מהתבנית ולחתוך למרובעים.
חום תנור: 150 מעלות
הערות
ניתן לקשט מעל עם זילוף של סילאו או כל סירופ אחר, ועל הצלחת לפזר מעט אבקת קקאו
 לשמור במקרר עד להגשה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
ריבועי שוקולד קוקוס By , 2017-08-28T12:01:05+03:00 ריבועי שוקולד קוקוס מעדן קר ומרענן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 1 כוס פתיתי קוקוס 2 חלבוני ביצה 1 כוס סוכר 2 חלמוני ביצה קמצוץ מלח כ-1 כוס קמח 1 כף קורנפלור... Instructions: להקציף את החלבונים עם כף מהסוכר עד לקצפת יציבה ועמידה תוך הוספת הקורנפלור במתינות לקפל לתוך הקצפת את פתיתי הקוקוס לשטח על תחתית התבנית ולהכניס לתנור עד לשל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר