Pesto
תפריט
ה', 17 אפר 2025, 18:58
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדרת כרעי עוף

עם תפוחי אדמה, צימוקים ושקדים מולבנים    
מאת: richs ::: צפיות: 2630   

קדרת כרעי עוף
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 בצלים פרוסים
  • שמן לטיגון
  • 6 כרעי עוף חצויות
  • 9 תפוחי אדמה מוארכים
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • 2/3 כוס (100 גרם) צימוקים
  • 2/3 כוס (100 גרם) שקדים מולבנים
  • 1 כף פפריקה
  • 1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
דרך הכנה
  1. מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו. מזיזים לצד הסיר.
  2. מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר, מוסיפים לסיר ומטגנים מכל הצדדים.
  3. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים לאורך, מפזרים על העוף. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, מנמיכים מאוד את האש ומבשלים כחצי שעה.
  4. מוסיפים לסיר את הצימוקים והשקדים. מפזרים על תפוחי האדמה פפריקה וממשיכים לבשל, כשעתיים ואפילו יותר. חשוב שהאש תהיה נמוכה מאוד.
  5. 10 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומבשלים על אש נמוכה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קדרת כרעי עוף By , 2017-09-11T08:01:19+03:00 קדרת כרעי עוף עם תפוחי אדמה, צימוקים ושקדים מולבנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 בצלים פרוסים שמן לטיגון 6 כרעי עוף חצויות 9 תפוחי אדמה מוארכים מלח ופלפל שחור גרוס גס 2/3 כוס (100 גרם) צימו... Instructions: מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו. מזיזים לצד הסיר. מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר, מוסיפים לסיר ומטגנים מכל הצדדים. קולפים את תפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר