עוגות גבינה
כללים בסיסיים בהכנת עוגות גבינה
* צילום:Claus Ableiter, from Wikimedia Commons
12 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
עוגות גבינה מתחלקות לשתי קבוצות עיקריות:
הכתבה המלאה בקישור למטה
- עוגות גבינה אפויות
- עוגות גבינה קרות
- עוגות גבינה מוקצפות ביצים
- עוגות גבינה ללא הקצפת ביצים
הכתבה המלאה בקישור למטה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- לזניה מצות ופטריות [אבי מ.] - חלבי
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- עוגת שוקולד וקרם [אבי מ.] - חלבי
- נסיכת הנילוס בסגנון מזרחי [אושרת ל.] - דג נסיכת הנילוס ברוטב פיקנטי
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פטריות במלית פסטו [אבי מ.] -
- מרציפן [אבי מ.] - הכנה בשיטה הקלה