Pesto
תפריט
ו', 14 אוג 2020, 23:04
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה פרפלה ברוטב פסטו

מתכון לכל מי שאוהב את המטבח האיטלקי    

מאת: bnbn100 ::: צפיות: 848   

* תמונה להמחשה
פסטה פרפלה ברוטב פסטו
3 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 חבילה פסטה פרפלה (פרפרים)
  • 150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
  • 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
  • 1 כוס בזיליקום טרי
  • 1 שן שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 80 גרם צנוברים

גודל/סוג תבנית:בינונית 
דרך הכנה
  1. יש לבשל את הפסטה עד דרגת דרגת אל-דנטה
  2. ניקח מעבד מזון
  3. נוסיף בו 150 גר’ גבינת פרמזן, פקורינו, בזיליקום, שום, מלח ו חצי מכמות הצנוברים ומפעילים.
  4. מוסיפים כף שמן זית
  5. מטגנים את הצנוברים בכפית שמן זית
  6. למזוג את הפסטו מעל הפסטה
  7. להוסיף כוס פרמזן
  8. מפזרים מלמעלה צנוברים קלויים
  9. ניתן להגיש חם או קר
חום תנור:180
הערות
המתכון מתוך סדנת בישול של עלמה סדנאות בישול איטלקי, המנחה סדנאות בישול איטלקיות  
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פסטה פרפלה ברוטב פסטו By , 2018-09-25T16:23:07+03:00 פסטה פרפלה ברוטב פסטו מתכון לכל מי שאוהב את המטבח האיטלקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 1 חבילה פסטה פרפלה (פרפרים) 150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת 1 כוס בזיליקום טרי 1 שן שום ... Instructions: יש לבשל את הפסטה עד דרגת דרגת אל-דנטה ניקח מעבד מזון נוסיף בו 150 גר’ גבינת פרמזן, פקורינו, בזיליקום, שום, מלח ו חצי מכמות הצנוברים ומפעילים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר