פסטה פרפלה ברוטב פסטו
מתכון לכל מי שאוהב את המטבח האיטלקי
* תמונה להמחשה

3 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 חבילה פסטה פרפלה (פרפרים)
- 150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
- 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
- 1 כוס בזיליקום טרי
- 1 שן שום
- 1/2 כוס שמן זית
- 80 גרם צנוברים
גודל/סוג תבנית:בינונית
דרך הכנה
- יש לבשל את הפסטה עד דרגת דרגת אל-דנטה
- ניקח מעבד מזון
- נוסיף בו 150 גר’ גבינת פרמזן, פקורינו, בזיליקום, שום, מלח ו חצי מכמות הצנוברים ומפעילים.
- מוסיפים כף שמן זית
- מטגנים את הצנוברים בכפית שמן זית
- למזוג את הפסטו מעל הפסטה
- להוסיף כוס פרמזן
- מפזרים מלמעלה צנוברים קלויים
- ניתן להגיש חם או קר
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- רוטב טריאקי [אבי מ.] - רוטב יפני לבשרים, עוף וירקות.
- כדורי שוקולד חלב [אבי מ.] -
- מרובעי ריבה ופירורים [אבי מ.] - מרובעי פירורי בצק פריך (שטרויזל) במלית ריבה.
- עוף שחום [אבי מ.] -
- עוגת קונקורד [אבי מ.] -
- סופגניות מהירות [אבי מ.] -
- עוגיות לוטוס Lotus [אבי מ.] - עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus