Pesto
תפריט
ג', 15 אוק 2019, 10:32
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס אגוזים

   

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 491   

* צילום התוצאה בידי מורית מנשרוף, עם גלישת בננות ליד
מאפינס אגוזים
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 100 גר' חמאה מומסת (או תחליף פרווה)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • 1 כוס חלב או חלב סויה או חצי חלב וחצי שמן קנולה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 ג')
  • קמצוץ מלח
  • אגוזי מלך קצוצים

גודל/סוג תבנית: תבנית מאפינס שישייה או תבניות אישיות
דרך הכנה
  1. לחמם תנור ל-170 מעלות
  2. לשמן את התבניות עם חמאה
  3. בקערה להקציף את הביצים עם הסוכר, וניל
  4. להוסיף את החלב/שמן והחמאה ולהמשיך לערבב היטב
  5. לערבב את האגוזים המרוסקים עם קמח, זה יעזור להם לא לשקוע בתערובת
  6. לנפות או לסנן את הקמח, הקינמון, מלח ואבקת האפיה לתוך התערובת ולערבב מיד עם מרית. התערובת צריכה להיות כמו משחה סמיכה. בהתאם - אם צריך עוד קמח או שמן ניתם להוסיף בהדרגה
  7. לערבב פנימה את האגוזים.
  8. לצקת מיד לתבניות עד 3/4 הגובה ולהכניס לתנור מדף אמצעי כ-20 דקות
  9. לקראת הסוף לבדוק עם קיסם לעומק מאפין, כל עוד יוצא רך, להוציא לקירור על רשת. אם יוצא דביק להמשיך עוד קצת בתנור.
  10.  
חום תנור: 170 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
מאפינס אגוזים By , 2018-10-15T15:04:16+03:00 מאפינס אגוזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 100 גר' חמאה מומסת (או תחליף פרווה) 3/4 כוס סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1/4 כפית קינמון טחון 1 כוס חלב ... Instructions: לחמם תנור ל-170 מעלות לשמן את התבניות עם חמאה בקערה להקציף את הביצים עם הסוכר, וניל להוסיף את החלב/שמן והחמאה ולהמשיך לערבב היטב ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר