Pesto
תפריט
ו', 13 דצמ 2019, 01:36
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות קינמון שיבולת שועל

עם אגוזים ופירות יבשים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 222   

* צילום התוצאה: ראובן מ.
עוגיות קינמון שיבולת שועל
30 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית דבש
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר (דמרה או חום עדיף)
  • 1/2 כוס שבבי קוקוס
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס פירות יבשים (צימוקים, חמוציות וכו')
  • 1/2 כוב אגוזים קצוצים
  • 1 שקית ווניל או 1 כפית תמצית וניל
גודל/סוג תבנית: תבנית אפייה רגילה ועליה ניר אפייה
דרך הכנה
  1. לקצוץ את האגוזים והפירות היבשים בכמה פולסים במעבד המזון
  2. להקציף ככל האפשר את החמאה עם הסוכר, הווניל
  3. להוסיף את הביצה והקינמון
  4. להוסיף את שאר החומרים מלבד האגוזים והפירות ולערבב היטב
  5. להוסיף את הפירות היבשים והאגוזים הקצוצים ולערבב מעט לפיזור אחיד
  6. אם התערובת יבשה מדי רצוי להוסיף שמן, או חמאה מומסת
  7. ליצור כדורים קטנים (בערך 30) ולהניח במרווחים שווים על התבנית
  8. לאפות עד הזהבת דפנות העוגיות (כ-10-13 דקות), תהליך המיצוק ייעשה בצינון בחוץ (להימנע מאפיית יתר)
חום תנור: 170 מעלות עם מאוורר
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
עוגיות קינמון שיבולת שועל By , 2019-07-30T10:18:53+03:00 עוגיות קינמון שיבולת שועל עם אגוזים ופירות יבשים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - 100 גרם חמאה רכה 1 כפית דבש 1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפייה 1/2 כוס סוכר (דמרה או חום עדיף) 1/2 כוס שבבי קוקוס... Instructions: לקצוץ את האגוזים והפירות היבשים בכמה פולסים במעבד המזון להקציף ככל האפשר את החמאה עם הסוכר, הווניל להוסיף את הביצה והקינמון להוסיף את שאר הח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר