Pesto
תפריט
ג', 05 נוב 2024, 09:39
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טראפל קלאסי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18481   

טראפל קלאסי
16 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» קפה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
250 גר' שוקולד מריר קצוץ דק
1/2 כוס שמנת מתוקה

לציפוי:

אבקת קקאו לא ממותק
מזרה שוקולד
אגוזים קצוצים דק
דרך הכנה
  1. מניחים את השוקולד בקערה, מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.
  2. מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף או שתי כפיות תלוליות קטנות על נייר אלומיניום.
  3. מכניסים למקרר לחצי שעה, מוציאים ומגלגלים במהירות כל תלולית לכדור, מגלגלים באחד מחומרי הציפוי ומניחים בעטרות נייר.
  4. מאחסנים במקרר עד להגשה.
  5. ניתן להמיס כ 300 גר' שוקולד ולטבול את הכדורים לקבלת ציפוי שוקולד.
  6. ולצנן במקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ציון 10
אבי,שיחקת אותה ובגדול! אהבתי...
9
ראובן מ. (עורך)
נסי להוסיף שוקולד (מריר או אמיתי, או באחוז קקאו גבוה יותר). כנראה יותר מדי שמנת או שוקולד עתיר חמאה, או קירור לא מספיק.
8
עשיתי טראפלס ממתכוןשל 300 גר' שוקולד על 250 מ"ל שמנת, והעיסה לא התקשתה מספיק. מה לעשות?
7
האם ניתן להוסיף משהו לקישוט כמו קוקוס מעל הטראפל בציפוי השוקולד, או משהו אחר?
6
ברנדי (במטבח)
ציון 10
תודה, אבי,
מתכון מהמם!
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להקפיא את הטראפל אם כי לא רצוי, להפשיר במקרר.
4
ברנדי (במטבח)
האם ניתן להקפיא את הטרפל?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להחליף בשמנת לקפה ריץ', לא שמנת להקצפה צמחית אותה אסור לחמם לטמפרטורות גבוהות.
2
ברנדי (במטבח)
האם ניתן להמיר את השמנת בקצפת ריצ'?
1
ציון 10
ממממ.... כמה זה טעים
תודה אבי!
טראפל קלאסי By , 2005-03-28T23:15:08+02:00 טראפל קלאסי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 250 גר' שוקולד מריר קצוץ דק 1/2 כוס שמנת מתוקה לציפוי:אבקת קקאו לא ממותקמזרה שוקולד אגוזים קצוצים דק ... Instructions: מניחים את השוקולד בקערה, מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר