Pesto
תפריט
ג', 19 מרץ 2024, 13:15
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פקאנים מתובלים מסוכרים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7665   

פקאנים מתובלים מסוכרים
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' חצאי פקאנים
1 חלבון ביצה
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון טחון
דרך הכנה
מקציפים את חלבון הביצה לקצף יציב וגמיש, מוסיפים לקצף את אגוזי הפקאן ומערבבים בקיפול לציפוי האגוזים בקצף.

מכניסים לשקית ניילון את הסוכר, המלח והקינמון, סוגרים ומערבבים ערבוב טוב, מוסיפים לשקית את הפקאנים, סוגים את השקית ומנערים היטב לציפוי האגוזים בתערובת.

מוציאים ומפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (200), אופים כ-10 דקות, מוציאים ומצננים, שומרים בכלי סגור לאחר הצינון.

גיוון:
מוסיפים פפריקה חריפה או כל תבלין אחר במקום הקינמון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
פקאן סיני? זה סוד של היצרן, כל מתכון שקיים אינו המתכון שלהם.
3
אלו שבצבע חום-פקאנים מתוקים
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
איזה בחנויות?
1
עשיתי לפסח-כולם נורא נורא התלהבו....
אגב איך עושים את אלו שבחנות?
פקאנים מתובלים מסוכרים By , 2005-03-28T21:21:34+02:00 פקאנים מתובלים מסוכרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: Tags: none Ingredients: - 500 גר' חצאי פקאנים 1 חלבון ביצה3/4 כוס סוכר1/2 כפית מלח1 כפית קינמון טחון ... Instructions: מקציפים את חלבון הביצה לקצף יציב וגמיש, מוסיפים לקצף את אגוזי הפקאן ומערבבים בקיפול לציפוי האגוזים בקצף.מכניסים לשקית ניילון את הסוכר, המלח והקינמון, סוגרים ומערבבים ערבוב טוב, מוסיפים לשקית א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר