שקדים בציפוי קרמל
בישול ואפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» קינוחים» קפה
מרכיבים
1/2 כוס מים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גר' שקדים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גר' שקדים
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום בינוני, מפזרים את השקדים בתבנית אפיה ומניחים לשקדים להתחמם בתנור עד לשימוש.
ממיסים את הסוכר, המים וסוכר הוניל בסיר עם תחתית עבה, מבשלים עד להמסה מושלמת של הסוכר, ממשיכים לבשל על להבה בינונית מוסיפים את השקדים החמים ומערבבים לציפוי השקדים, ממשיכים לבשל בערבוב עד שציפוי השקדים מומס והופך לקרמל כהה, מסירים מייד מהאש ויוצקים על משטח שייש אות בנית ששומנה קלות, מפזרים ומפרידים בין השקדים בעזרת 2 מזלגות, זהירות, זה חם מאד.
מניחים לקרור מושלם.
ניתן להשתמש בשקדים ככיבוד כמו שהם או לטחון/לגרוס לאבקת פארלין לכל מטרה אחרת.
ממיסים את הסוכר, המים וסוכר הוניל בסיר עם תחתית עבה, מבשלים עד להמסה מושלמת של הסוכר, ממשיכים לבשל על להבה בינונית מוסיפים את השקדים החמים ומערבבים לציפוי השקדים, ממשיכים לבשל בערבוב עד שציפוי השקדים מומס והופך לקרמל כהה, מסירים מייד מהאש ויוצקים על משטח שייש אות בנית ששומנה קלות, מפזרים ומפרידים בין השקדים בעזרת 2 מזלגות, זהירות, זה חם מאד.
מניחים לקרור מושלם.
ניתן להשתמש בשקדים ככיבוד כמו שהם או לטחון/לגרוס לאבקת פארלין לכל מטרה אחרת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פשטידת תירס [אבי מ.] -
- עוגיות שומשום [אבי מ.] - עוגיות שומשום פריכות.
- עוגת סולת [לינואל] -
- פראצל - כעכים רכים [אבי מ.] - גירסה רכה של הבייגל.
- בלינצ'ס ללא ביצים [חלולה] -
- מוס תותים [אבי מ.] -
- עוף ברוטב דבש פיקנטי [אבי מ.] -