קרם ברולה שוקולד
* תמונה להמחשה

8 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
מרכיבים
- 3/4 2 כוסות שמנת מתוקה
- 1 מקל וניל חצוי
- 300 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ
- 4 חלמונים
- 1/2 כוס אבקת סוכר מנופה
- 3 כפות סוכר
דרך הכנה
- מחממים את השמנת בסיר עם מקל הוניל עד לפני רתיחה ומסירים מהאש, מניחים מכוסה כ-3 דקות, מוציאים את מקל הוניל ומגרדים את הגרגרים לשמנת, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.
- בקערה מערבבים היטב את החלמונים עם אבקת הסוכר, מוסיפים בערבוב לתערובת בסיר עד לקבלת תערובת הומוגנית.
- יוצקים את התערובת ל-8 כלים אישיים חסיני חום ומניחים בתבנית עם מים בגובה 2/3 גובה התבניות, מכיניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-30 דקות או עד שהקרם מתייצב, מוציאים ומצננים, מכסים ומקררים במקרר ללילה.
- להגשה, מפזרים מעט סוכר על הקרם וחורכים בעזרת מבער קטן עד לקבלת שכבת קרמל, ניתן לעשות זאת גם בתנור קרוב מאד מתחת הגריל.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- חלב ממותק מרוכז [אורן בר] - בסיס לריבת חלב,בריגדרוס ושאר ממתקים
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- טרטלטים אגוזים [אבי מ.] - טרטלטים מבצק פריך במלית אגוזים מקורמלים בטעם דבש.
- פשטידת תפו"א וגבינות [אבי מ.] -
- רוטב אלף האיים [אבי מ.] - ליציקה על סלטי ירקות, סלטים ירוקים, בשר מעושן קר.
- שבלולי שמרים במילוי שוקולד [אבי מ.] - ספירלות שמרים במלית שוקולד.
- מוסקה של פסח [אבי מ.] - מתכון של רפי אהרונוביץ', מועדון הקצבים של מועצת הבקר.לא המוסקה הרגילה עם שכבות חצילים אבל ניתן בהחלט לגוון לפי ההצעות מטה.