Pesto
תפריט
ב', 18 נוב 2019, 19:41
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרין שוקולד לבן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8209   

טרין שוקולד לבן
8 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כפות סוכר
  • 5 כפות מים
  • 300 גר' שוקולד לבן טוב קצוץ
  • 3 חלמונים
  • 3 חלבונים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מרפדים תבנית לחם ארוכה בניילון צמיד, מצמידים היטב לדפנות התבנית ומחליקים את פני הניילון, משאירים שארית מחוץ לתבנית לעטיפה.
  2. ממיסים את הסוכר במים בסיר קטן, מבשלים עוד 2 דקות לאחר ההמסה ומסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד להמסת השוקולד, מוסיפים את החלמונים ובוחשים היטב.
  3. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת, מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת, יוצקים את התערובת לכלי המוכן ומחליקים את פני התערובת, מכסים בניילון הצמיד ומאחסנים במקפיא ל-12 שעות.
  4. להגשה, מוציאים כ-15 דקות לפני ההגשה, מסירים את הניילון העליון והופכים על צלחת הגשה, פורסים למנות ומגישים עם פירות טריים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
הטרין שוקולד לבן יצא ממש פיצוץ ,ניתן להוסיף לתוך התערובת בננה ,תפוח...והטרין יוצא כמו גלידת פרוזן יוגורט
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שבבי עוגיות ירטבו ויהפכו סמרטוטיים, אגוזים ניתן להוסיף.
1
האם אפשר להוסיף למתכון שבבי עוגיות או אגוזים?
טרין שוקולד לבן By , 2005-03-28T02:38:22+02:00 טרין שוקולד לבן Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 2 כפות סוכר 5 כפות מים 300 גר' שוקולד לבן טוב קצוץ 3 חלמונים 3 חלבונים 1 מיכל שמנת מתוקה ... Instructions: מרפדים תבנית לחם ארוכה בניילון צמיד, מצמידים היטב לדפנות התבנית ומחליקים את פני הניילון, משאירים שארית מחוץ לתבנית לעטיפה. ממיסים את הסוכר במים בסיר קטן, מבשלים עוד 2 דקו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר