רוטב פסטו
ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.

4 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» רטבים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[3 מדרגים]
מרכיבים
- 3 כוסות (לא דחוסות) עלי בזיליקום טריים
- 1/3 כוס צנוברים
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
- 3 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס שמן זית מובחר
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
- להכניס את כל המרכיבים פרט לשמן למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את השמן בזילוף עדין תוך המשך פעולת המעבד עד לקבלת מרקם דיסתי סמיך.
- לטעום ולתקן את הטעם במלח ופלפל שחור.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- גפילטע פיש - האלטרנטיבה [ראובן מ.] - נמאס לכם לגלות עצמות וקשקשים בקציצת הדג המסורתית שלכם? לא בטוחים מה הקצב טחן לכם?! ברוכים הבאים לאלטרנט-פיש...
- מרק אדום לקובה אדומה [pingwinit] -
- עוגת פירות יבשים בחושה [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים [לינואל] -
- לביבות קישואים ותפו"א [אבי מ.] -
- לחם דבש עם קמח מלא [אבי מ.] -
- עוגיות שקדים דקיקות [אבי מ.] -