מרק ברוקולי ותירס
* תמונה להמחשה By jules , via Wikimedia Commons

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[3 מדרגים]
מרכיבים
- 2-3 בצלים קצוצים
- 8 כוסות מים
- 2 כפות קמח
- 2-3 כוסות גרגירי תירס
- 3 ראשי ברוקולי מופרדים
- 1 כף אבקת מרק ירקות
- מלח, פלפל ואגוז מוסקט
דרך הכנה
- מטגנים את הבצל בשמן עם מעט חמאה
- מוסיפים לו שתי כפות קמח ומערבבים לעיבוי המרק
- מוסיפים את המים ואת הברוקולי והתירס ומבשלים כחצי שעה.
- מוסיפים את התבלינים ומבשלים עוד כ-15 דקות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק יוגורט עם נענע (קווקזי) [zippo22] -
- סלט חלומי פטריות [lililev] -
- לביבות תרד [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- מאפה ברוקולי בתבניות אישיות [אבי מ.] -
- מרק בטטות ותפוחי אדמה [אבי מ.] -
- גולש בורגניון [אבי מ.] - גולש בשר בקר בסיגנון צרפתי.