Pesto
תפריט
ו', 20 ספט 2019, 13:41
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קוביות טופו וירקות מוקפצים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3972   

קוביות טופו וירקות מוקפצים
4 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גר' טופו חתוך לקוביות 2x2 ס"מ


למישרה:
1 שן שום כתושה
1 כפית ג'יג'ר טרי כתוש
1/4 כפית פלפל
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
2 כפות שרי יבש
1/4 כפית רוטב הויזן (Hoisin) סיני


לירקות:

2 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1 גזר בינוני קלוף ופרוס דק
2 גבעולי סלרי עלים פרוסים
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 כוס אפונה
1/2 פלפל אדום פרוס דק
1 כפית שטוחה קורנפלור
דרך הכנה
מערבבים את חומרי המישרה בקערה ומוסיפים את קוביות הטופו, מכסים ומאחסנים למשך 4 שעות לפחות לספיגת טעמים.

מטגנים את הבצל בווק עד להתרככות קלה, מוסיפים את שאר הירקות לפי סדר הופעתם וממשיכים לטגן בערבוב עד להתככות קלה, מוסיפים את קוביות הטופו מסוננות מהמישרה.

מוסיפים את הקורפלור למישרה ומערבבים, יוצקים על הירקות בווק ומערבבים, מחממים עד שמגיע לרתיחה ומסירים מהאש.

מגישים מיד.
אין תגובות עדיין
קוביות טופו וירקות מוקפצים By , 2005-03-24T04:06:33+02:00 קוביות טופו וירקות מוקפצים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' טופו חתוך לקוביות 2x2 ס"מלמישרה:1 שן שום כתושה1 כפית ג'יג'ר טרי כתוש1/4 כפית פלפל2 כפות רוטב סויה1 כף שמן שומשום2 כפות שרי יבש1/4 כפית ... Instructions: מערבבים את חומרי המישרה בקערה ומוסיפים את קוביות הטופו, מכסים ומאחסנים למשך 4 שעות לפחות לספיגת טעמים.מטגנים את הבצל בווק עד להתרככות קלה, מוסיפים את שאר הירקות לפי סדר הופעתם וממשיכים לטגן בע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר