Pesto
תפריט
א', 08 דצמ 2019, 14:58
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קונפיטורה תפוחים ואגסים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6801   

קונפיטורה תפוחים ואגסים
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' תפוחים מסוג גולד דלישס קלופים ומגולענים
500 גר' אגסים מכל סוג קלופים ומגורענים
1 קג' סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפות מיץ לימון טבעי
דרך הכנה
  1. חותכים את התפוחים והאגסים לקוביות בגודל בינוני.
  2. מניחים בסיר בעל תחתית עבה ומערבבים עם הסוכר ומיץ הלימון.
  3. מחממים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף הנוצר על הנוזל וממשיכים בבישול על להבה בינונית תוך כדי עירבוב עד להמסת הסוכר.
  4. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הקינמון ומערבבים מעט.
  5. לבדוק רמת קרישה ולצקת לצנצנות מעוקרות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
11
היי
מדוע מוסיפים פרוקטוזה למוצרים??
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכמות מוצקי הפרי, בריבה לעיתים אין כלל או מעט, בקונפיטורה הרוב זה פרי שלם מבושל.
9
מה ההבדל בין קונפיטורה לריבה?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן.
7
האם עכשיו לאחר שהכנסתי לצנצנות למקרר אני יכולה להוציא ולהמשיך לבשל כדי לקבל סמיכות לריבה.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להמשיך לבשל עד לסמיכות הדרושה.
5
הכנתי כמו שכתוב אבל הריבה יצאה דלילה ולא סמיכה מדוע?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך להוסיף מים אבל ניתן להוסיף 1/2 כוס מים לזירוז המסת הסוכר בתחילת הבישול.
3
האם מוסיפים מים? ואם כן, איזו כמות?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1
איך מעקרים צנצנת? האם זה חשוב? לא ניתן לשמר בצנצנת רגילה?
קונפיטורה תפוחים ואגסים By , 2005-03-28T15:04:12+02:00 קונפיטורה תפוחים ואגסים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: Tags: none Ingredients: - 500 גר' תפוחים מסוג גולד דלישס קלופים ומגולענים 500 גר' אגסים מכל סוג קלופים ומגורענים1 קג' סוכר1/2 כפית קינמון טחון2 כפות מיץ לימון טבעי... Instructions: חותכים את התפוחים והאגסים לקוביות בגודל בינוני. מניחים בסיר בעל תחתית עבה ומערבבים עם הסוכר ומיץ הלימון. מחממים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף הנוצר על הנוזל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר