Pesto
תפריט
ש', 07 דצמ 2019, 18:26
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת בצל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14548   

* המחשה: כריך בקר עם ריבת בצל - By jeffreyw, via Wikimedia Commons
ריבת בצל
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» ריבות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 קג' בצל קצוץ
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כפית פלפלת אדומה חריפה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס יין אדום יבש
2 כפות חומץ בלסמי
דרך הכנה
להכניס את כל החומרים לסיר ולבשל על להבה נמוכה תוך כדי עירבוב מידי פעם כשעתיים עד שתערובת הופכת חומה כהה והנוזלים נספגו. במהלך הבישול יש להוסיף מעט מים עם יש צורך.

להגיש ליד סטקים, קציצות, כבד עוף, פטה כבד, תפוחי אדמה אפויים ולמריחה על לחם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
16
ראובן מ. (עורך)
מומלץ במקרה הזה להיצמד למרכיבים המקוריים כדי להגיע לטעם האותנטי, למרות שאפשר לנסות תמיד הכל.
לגבי...»»
15
האם ניתן להשתמש ביין אדום מתוק
והאם חומץ בלסמי שתאריך אחרון לשיווק עבר מתקלקל ואסור לשימוש? תודה רבה
14
אם אין לי חומץ בלסמי? מה ניתן לשים במקום?
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא לכסות את הסיר אבל לשים לב לכמות הנוזלים ולהוסיף בהתאם.
ניתן להחליף את הסוכר החום בדבש, הטעם יהיה מעט שונה.
12
האם זה צריך להיות מכוסה? האם ניתן להשתמש בדבש במקום בסוכר חום?
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להכין ריבה כמעט מכל פרי וירק, בלי קשר למתכון מעלה שהא שונה מהכנת ריבה רגילה.
10
האם ניתן להכין ריבה גם מבטטה?
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, ממש אין צורך בטיגון מוקדם, הבצל יתקרמל בשל הסוכרים והיין.
8
האם כדאי לטגן את הבצל מעט לפני שמוסיפים לתערובת?
6
ערב טוב
האם אפשר להכין ריבת בצל עם בצלי פנינה אם כן כיצד מכינים זאת.
תודה רבה
5
הודעה לריבת בצל אפשר לבשל בצל ללא כל תוספת כלומר לא סוכר וללא תבלינים כך עושים מטגנים כל כמות שרוצים...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בדיוק, פפריקה חריפה.
3
מה זה פלפלת אדומה חריפה? האם הכוונה פפריקה חריפה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עד שבועיים אם מאחסנים בצנצנת מייד בתום ההכנה ואפילו יותר.
1
לגבי ריבת בצל כמה זמן היא יכולה להחזיק מעמד במקרר בתוך צינצנת סגורה
ריבת בצל By , 2005-03-28T12:39:24+02:00 ריבת בצל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 קג' בצל קצוץ 1/2 כוס סוכר לבן 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כפית פלפלת אדומה חריפה 1/2 כפית מלח 1/2 כוס יין אדום יבש 2 כפות חומץ בלסמי... Instructions: להכניס את כל החומרים לסיר ולבשל על להבה נמוכה תוך כדי עירבוב מידי פעם כשעתיים עד שתערובת הופכת חומה כהה והנוזלים נספגו. במהלך הבישול יש להוסיף מעט מים עם יש צורך. להגיש ליד סטקים, קציצו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר