Pesto
תפריט
ש', 07 דצמ 2019, 18:46
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ערמונים מסוכרים

ערמונים מסוכרים בסירופ.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5967   

ערמונים מסוכרים
בישול
יום לפחות
קושי: מתקדם
» ריבות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1קג' ערמונים
1קג' סוכר
1/2 2כוסות מים
1מקל וניל חצוי
דרך הכנה
  1. יוצרים חריץ בהיקף הערמונים בעזרת סכין חדה, מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הערמונים, מבשלים את הערמונים כ-10 דקות ומסירים מהאש, מקלפים את הערמונים ומסירים גם את הקליפה הדקה החומה.
  2. מבשלים בסיר את המים והסוכר עם מקל הוניל החצוי עד להמסת הסוכר, מבשלים ברתיחה עוד 5 דקות, מוציאים את מקל הוניל.
  3. מכניסים את הערמונים הקלופים ומבשלים 10 דקות, מסירים מהאש ומניחים בצד ל-12שעות.
  4. מביאים לרתיחה שוב ומבשלים דקה אחת, מסירים מהאש ומניחים בצד ל-24 שעות.
  5. חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעמים, מעבירים את הערמונים לצנצנות ומכסים בסירופ.
  6. ניתן להוסיף בשלב מילוי הצנצנות 1 כף ברנדי על הערמונים ולכסות בסירופ.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה פירוש נראה מזעזע? הם צריכים להיות כהים ומתוקים, כתוב במתכון בדיוק איך לשמור אותם, נשמרים חודשים כשהם טבולים בסירופ.
1
הכנתי את הערמונים המסוכרים, נראה מזעזעה!
לא העזתי לטעום!
האם שומרים אותם כך בצנצנת, ואם כן כמה זמן אפשר להחזיקם כך?
ערמונים מסוכרים By , 2005-03-22T04:54:48+02:00 ערמונים מסוכרים ערמונים מסוכרים בסירופ. Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: Tags: none Ingredients: - 1קג' ערמונים 1קג' סוכר1/2 2כוסות מים1מקל וניל חצוי ... Instructions: יוצרים חריץ בהיקף הערמונים בעזרת סכין חדה, מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הערמונים, מבשלים את הערמונים כ-10 דקות ומסירים מהאש, מקלפים את הערמונים ומסירים גם את הקליפה הדקה החומה. מבש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר