Pesto
תפריט
א', 16 יונ 2019, 10:43
110429 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עגבניות מיובשות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6802   

עגבניות מיובשות
שימור והחמצה
יום לפחות
קושי: בינוני
» מוחמצים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קג' עגבניות אדומות גדולות עדיף מזן תמר
  • 2 כפות מלח
  • 1 כף סוכר
דרך הכנה
  1. חוצים את העגבניות ומניחים אותן על רשת, הצד החתוך כלפי מעלה, את הרשת מניחים על תבנית מרופדת ברדיד אלומיניום.
  2.  
  3. מערבבים את המלח והסוכר ומפזרים על העגבניות, מחממים את התנור לחום הנמוך ביותר ומכניסים למשך 12 שעות כשדלת התנור פתוחה מעט לאפשר יציאת אדים.
  4.  
  5. העגבניות מתיבשות אך עדיין שומרות על גמישותן.
  6.  
  7. מאחסנים בצנצנת ומכסים בשמן זית.
  8.  
  9. ניתן להוסיף לצנצנת 1 כף בזיליקום או 2 שיני שום פרוסות או 2 פלפלונים חריפים או את הכל יחד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
5
ראובן מ. (עורך)
50- 60 מעלות, רצוי עם מאורר פתוח (פיזור חום).
ניתן ליבש על רשת בחוץ, בצורה מוגנת מ-חיות ובמיוחד לחות.
4
1. לאיזו טמפרטורה התכוונת במשפט "החום הנמוך ביותר?"
2. יש אפשרות לייבוש ולא בתנור?
תודה
3
טוב תודה לך :-)
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מי אמר שטות כזאת? הרי זה קיים ובסיסי במאות מתכונים, שטות גמורה, עובדה...אני חיי.
1
היי אבי.
האם זה נכון שאסור לשים שום טרי עם שמן זית(רעיל)??
עגבניות מיובשות By , 2005-03-28T05:44:02+02:00 עגבניות מיובשות Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 קג' עגבניות אדומות גדולות עדיף מזן תמר 2 כפות מלח 1 כף סוכר ... Instructions: חוצים את העגבניות ומניחים אותן על רשת, הצד החתוך כלפי מעלה, את הרשת מניחים על תבנית מרופדת ברדיד אלומיניום.   מערבבים את המלח והסוכר ומפזרים על העגבני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר