Pesto
תפריט
ש', 24 אוג 2019, 13:17
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קפוצ'ינו בייליס

קפוצ'ינו אייריש קרים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2623   

קפוצ'ינו בייליס
2 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» משקות חמים» קפה
 
מרכיבים
מנה אספרסו כפולה
מנת בייליס (אייריש-קרים) לפי הטעם
חלב מוקצף היטב
ספל זכוכית עם ידית בנפח 250 מ"ל
קליפת תפוז מגוררת
דרך הכנה

מוזגים את האספרסו לספל, מוסיפים את הבייליס, מעל שנים מוזגים את החלב המוקצף בתנועות קיפול עד שמתקבלת כיפה מעל שפת הספל.

מפזרים קליפת תפוז מעל ומגישים.

אין תגובות עדיין
קפוצ'ינו בייליס By , 2005-03-26T09:01:58+02:00 קפוצ'ינו בייליס קפוצ'ינו אייריש קרים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - מנה אספרסו כפולהמנת בייליס (אייריש-קרים) לפי הטעםחלב מוקצף היטבספל זכוכית עם ידית בנפח 250 מ"לקליפת תפוז מגוררת ... Instructions: מוזגים את האספרסו לספל, מוסיפים את הבייליס, מעל שנים מוזגים את החלב המוקצף בתנועות קיפול עד שמתקבלת כיפה מעל שפת הספל.מפזרים קליפת תפוז מעל ומגישים....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר