ממרח בצל
להגשה על טוסטים, פרוסות באגט ג'בטה או בייגל.

אפיה משולב

קושי: קל הכנה
» מטבלים» או ארוחה קלה
מרכיבים
4 בצלים בינוניים
4 כפות שמן זית
4 כפות דבש
8 שיני שום קלופות
1/4 כפית מלח
4 כפות שמן זית
4 כפות דבש
8 שיני שום קלופות
1/4 כפית מלח
דרך הכנה
קולפים את הבצלים וחתכים לרבעים, מערבבים את השמן, הדבש והמלח בקערה ומוסיפים את רבעי הבצלים ושיני השום, מערבבים היטב לכיסוי ומניחים בתבנית אפיה קטנה, אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30-40 דקות ללא כיסוי, מערבבים מדי פעם.
מוציאים מהתנור ומעבירים לקערת מעבד מזון, מפעילים עד לקבלת ממרח אחיד, מגישים מיד או מאחסנים במקרר מכוסה.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- מאפה כרובית וגבינה [אבי מ.] - כמתאבן או כתוספת למנה עיקרית.
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- עוגת טירמיסו [אבי מ.] -
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -