Pesto
תפריט
ג', 28 ינו 2020, 22:58
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לימונדה ביתית

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 19340   

לימונדה ביתית
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» שייקים פירות» או משקאות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 לימונים צהובים
  • 1 כף סוכר
  • 2 כוסות מים
דרך הכנה
לחתוך את הלימונים עם הקליפה לשמיניות, להכניס לבלנדר עם הסוכר והמים,
להפעיל ל-15 שניות בלבד, לסנן ולהכניס לקרור.

לתקן את כמות הסוכר לפי הטעם.

להגיש עם מספר עלי נענע טריים.
הערות
- ניתן להחליף את הסוכר בממתיק אחר.
- ניתן להכין תרכיז קפוא על ידי שימוש במחצית כמות המים לסנן ולהקפיא בכלים קטנים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
15
ציון 10
הכנתי את הלימונדה ביום שישי יצא טעים מאודדדד
14
לחגית ולהשאר--- את יכולה להכין שייק לימונענע גרוס ככה:
את לוקחת נענע והרבה שותפת אותם ומסירה את...»»
13
אם אין לי לימונים איזה כמות צריך של מיץ לימון?
תודה
12
ראובן מ. (עורך)
מיץ לימון טרי, הוסיפו לשייקר קרח ועלי נענע שטופים, סוכר מומס במים.
11
אני גם מבקשת מתכון ללימונענע גרוס תודה מראש. שנה טובה
10
אני מעוניינת להכין שייק לימונענע גרוס, (בשייקר של קנווד), האם יש מתכון מומלץ?
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קצת בעיה מכיוון שלצורך ההכנה נעשה שימוש במתקן שמקרר על סף קפיאה ובבחישה מתמדת כל נוזל ולצורך הענין זה...»»
8
הי,
אני רוצה לדעת איך מכינים אייס קפה, הכי קרוב
לזה שמוכרים מהמכונה (עם הקרח הגוס כמובן).
תודה מראש.
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
גרניטה וודקה רימונים
לגרניטה וודקה פסיפלורה כאן.
למשקה:
2 כוסיות מידה (שוט)וודקה
1/2 שוט מיץ לימון
1/4 שוט רכז רימונים
1 שוט סירופ סוכר

לערבב בכל בשייקר עם קוביות קרח ולצקת לכוסות מרטיני
6
אבי שלום! אני צריכה לארח ובגלל זה כל השאלות. איך אני מכינה מרגריטה פסיפלורה שיצא במרקם של ברד? יש לי...»»
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מעט מריר כפי שלימונדה אמיתית צריכה להיות, לא מנסים לא יודעים.
4
זה לא יוצא מריר?? הכוונה לקליפת הלימונים?
3
כדאי לנסות כולם שתו והשתגעו תודההההההה
2
תודה על המתכון
1
ציון 10
יצא נהדר
לימונדה ביתית By , 2005-03-28T05:09:53+02:00 לימונדה ביתית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 לימונים צהובים 1 כף סוכר 2 כוסות מים ... Instructions: לחתוך את הלימונים עם הקליפה לשמיניות, להכניס לבלנדר עם הסוכר והמים, להפעיל ל-15 שניות בלבד, לסנן ולהכניס לקרור. לתקן את כמות הסוכר לפי הטעם. להגיש עם מספר עלי נענע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר