Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 19:09
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ליקר פירות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4367   

ליקר פירות
יום לפחות
קושי: מתקדם
» משקה אלכוהולי» משקאות
 
מרכיבים
450 גר' גרגרי פרי(אוכמניות, פטל וכו') או פרי אחר*
3 כוסות וודקה בחוזק 80, או 1/2 1 כוסות אלכוהול 1/2+ 1כוסות מים**
1/4 כוסות סוכר***
דרך הכנה

שוטפים היטב את הפירות, אם הפרי גדול חותכים ליחידות קטנות, מעבירים לצנצנת בעלת מכסה ומכסים בכמות הוודקה, סוגרים את המכסה לא לחלוטין הרמטי שתהיה אפשרות ליציאת גזים ומאחסנים במקום קריר וחשוך למשך 2-4 שבועות.

מסננים את הנוזל לכלי, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב, מעבירים לבקבוקים וסוגרים בפקק, מאחסנים לתקופה של 3 חודשים להתיישנות.

*אין לערבב יותר משני סוגי פירות.
**יחס האלכוהול צריך להיות 20%-30% לכמות הפרי.
***יחס הסוכר לתמצית המקור צריך להיות 1 כוס סוכר ל-3 כוסות תמצית פרי עם אלכוהול.

אין תגובות עדיין
ליקר פירות By , 2005-03-29T03:24:30+02:00 ליקר פירות Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: Tags: none Ingredients: - 450 גר' גרגרי פרי(אוכמניות, פטל וכו') או פרי אחר*3 כוסות וודקה בחוזק 80, או 1/2 1 כוסות אלכוהול 1/2+ 1כוסות מים**1/4 כוסות סוכר*** ... Instructions: שוטפים היטב את הפירות, אם הפרי גדול חותכים ליחידות קטנות, מעבירים לצנצנת בעלת מכסה ומכסים בכמות הוודקה, סוגרים את המכסה לא לחלוטין הרמטי שתהיה אפשרות ליציאת גזים ומאחסנים במקום קריר וחשוך למשך...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר