Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 02:07
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ליקר פירות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4298   

ליקר פירות
יום לפחות
קושי: מתקדם
» משקה אלכוהולי» משקאות
 
מרכיבים
450 גר' גרגרי פרי(אוכמניות, פטל וכו') או פרי אחר*
3 כוסות וודקה בחוזק 80, או 1/2 1 כוסות אלכוהול 1/2+ 1כוסות מים**
1/4 כוסות סוכר***
דרך הכנה

שוטפים היטב את הפירות, אם הפרי גדול חותכים ליחידות קטנות, מעבירים לצנצנת בעלת מכסה ומכסים בכמות הוודקה, סוגרים את המכסה לא לחלוטין הרמטי שתהיה אפשרות ליציאת גזים ומאחסנים במקום קריר וחשוך למשך 2-4 שבועות.

מסננים את הנוזל לכלי, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב, מעבירים לבקבוקים וסוגרים בפקק, מאחסנים לתקופה של 3 חודשים להתיישנות.

*אין לערבב יותר משני סוגי פירות.
**יחס האלכוהול צריך להיות 20%-30% לכמות הפרי.
***יחס הסוכר לתמצית המקור צריך להיות 1 כוס סוכר ל-3 כוסות תמצית פרי עם אלכוהול.

אין תגובות עדיין
ליקר פירות By , 2005-03-29T03:24:30+02:00 ליקר פירות Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: Tags: none Ingredients: - 450 גר' גרגרי פרי(אוכמניות, פטל וכו') או פרי אחר*3 כוסות וודקה בחוזק 80, או 1/2 1 כוסות אלכוהול 1/2+ 1כוסות מים**1/4 כוסות סוכר*** ... Instructions: שוטפים היטב את הפירות, אם הפרי גדול חותכים ליחידות קטנות, מעבירים לצנצנת בעלת מכסה ומכסים בכמות הוודקה, סוגרים את המכסה לא לחלוטין הרמטי שתהיה אפשרות ליציאת גזים ומאחסנים במקום קריר וחשוך למשך...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר