עוגיות סוכר וקינמון
עוגיות פשוטות וטעימות.
* תמונה להמחשה
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 200 גר' חמאה מרוככת
- 1/2 1 כוס סוכר
- 2 ביצים גדולות
- 3/4 2 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת קרם טרטר
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1/2 כפית מלח
לציפוי:
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כפית קינמון טחון
דרך הכנה
- להקציף את החמאה עם 1/2 1 כוסות סוכר, להוסיף את הביצים אחת אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת.
- לנפות את הקמח סודה לשתייה קרם הטרטר והמלח.
- להוסיף לתערובת בהדרגה תוך כדי המשך הקצפה.
- לקרר את התערובת למשך לילה במקרר.
- לקרוץ כדורים בגודל כדור פלאפל ולגלגל בתערובת שארית הסוכר ו-1/2 כפית קינמון.
- להניח בתבנית על נייר אפיה במרחק 5 ס"מ אחת מהשנייה.
- לאפות בתנור מחומם מראש לחום בינוני כ-15-20 דקות או עד שזהוב בהיר.
- לצנן על רשת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- גלידה ללא ביצים [אבי מ.] -
- פסטה ברוטב אלפרדו [אבי מ.] -
- מרק חומוס איטלקי [אבי מ.] -
- שושני תפו"א [אבי מ.] - שושני תפו"א עם גיוונים כתוספת למנה עיקרית
- רולדות בצק פריך מקמח מלא [אורן בר] - ללא מרגרינה
- עוגת שוקולד פאדג' ושקדים [אבי מ.] -
- סמוסה [אבי מ.] - כיסונים הודים מטוגנים 3 סוגי מליות